Viesti Raccoonbox yst√§ville ūüé≠

by

Terve,

Seuraavaksi pari Raccoonbox uutista:

  • Tuleva talvi
  • Raccoonbox tilikauden p√§√§t√∂s
  • Esittely video minusta ja ty√∂st√§ni
  • Tulevaisuus

Vuosi pimenee. Ja talvi josta lööpit sekä kansanedustajat Twitterissä pelottelevat lähestyy. Kaiken pelon keskellä löytyy myös iloa. Se opin ollessani alkukesästä Ukrainassa. Tiellä oli puolikkaita hevosia ja ilmatilahälytykset ulvoivat, silti ihmiset osasivat hymyillä toisilleen. Pidin tätä asiaa kauniina.

Uskon ilon löytyvän aina toisesta ihmisestä. Kukapa sitä yksikseen suupieliä jaksaa taivasta kohti kohottaa. Siispä kun pelottavan talven kylmyydessä eniten ottaa päähän niin siirretään ajatukset ystävään, naapuriin, jopa henkilöön joka meitä kohtaan on rikkonut ja annetaan ajatuksemme koskettaa häntä. Tämä vie huomiomme itsestämme ja auttaa meitä saavuttamaan rauhan.

Rauhaisaa syksyä toivotan tällä viestillä sinulle ja samalla haluan kiittää kuluneesta vuodesta. Teen sen nyt koska yhtiöni Raccoonbox päättää vuoden juutalaisittain syyskuuhun. Tilikauden päätös ei kirjanpidosta vielä ole tullut mutta näyttää siltä että olemme tänä vuona tehneet parhaan vuoden. Pidän sitä suurena saavutuksena koronavuosien jälkeen jotka vetivät yhtiöni karvaa vaille konkurssiin.

Vaikeuksien keskellä olen onnistunut julkaisemaan YouTubeen yli sata videota ja tällä hetkellä Raccoonbox Production YouTube kanavaa katsotaan yli sata tuntia kuukaudessa. Julkaisin siellä hiljattain esittelyvideon itsestäni ja työstäni: http://raccoonbox.com/showreelFIN Se on yhdistelmä kaunista kuvaa ja mielenkiintoista persoonaa. Uskon että se on viihdyttävä viisi minuuttinen.

Kiitän sinua kun olet ollut tekemisissä kanssani. Toivon että se on ollut sinulle ja minulle opettavainen kohtaaminen ja olemme löytäneet toisistamme sellaisen hyödyn mitä molemmat voivat sanoa voitto-voitto kohtaamiseksi.

Hyv√§√§ syksy√§, el√§mme juuri nyt vuoden kauneinta aikaa ūüćā!

Konstantin Nikkari

Konstantin Nikkari

Konstantin fills the role of a director in Raccoonbox crew. His goal is to learn the art of story telling, human mind and entertainment. Konstantin is the main editor of Raccoonbox blog.