Projekti

Ravintola Trappi

ūüá™ūüáļ This post is also in English.

(Vierit√§ alas n√§hd√§ksesi suloinen lintu ūüź¶.)

Ravintola Trappi sijaitsee Naantalissa. Saatat tuntea t√§m√§n aurinkoisen kaupungin kahdesta syyst√§. Yksi, Muumimaailma sijaitsee Naantalissa. Ja kaksi, Suomen presidentill√§ on kes√§asunto Kultaranta Naantalissa. Noh, kolmas syy ‚Äď tietysti ‚Äď tuntea Naantali on t√§m√§ Ravintola Trappi! Sill√§ on tiedett√§v√§sti historiaa jo vuodesta 1472, jolloin kyseinen kiinteist√∂ lahjoitettiin tuolloin toimivalle luostarille.

New leaders of Restaurant Trappi. Elsa and Ekrem Kalludra.

Joten voit kuvitella, että kiinteistöä ovat aikojen saatossa hallinnoineet monet munkit, merirosvot* ja ravintoloitsijat. 2023 Ravintola Trapin omistaja vaihtui jälleen ja nyt se kuuluu Kalludran perheelle. Ekrem Kalludra on toiminut ravintolan pääkokkina yli kymmenen vuotta, ja kun hänelle kerrottiin ostomahdollisuudesta, päätös oli helppo. Helppoa se, mutta yrityksen omistajan vaihtaminen ei. Uudet omistajat kokivat muun muassa Ravintola Trappin nettisivujen päivittämisen ongelmalliseksi. Tällaiseen ongelmanratkaisuun on Raccoonbox.

* Värikästä merirosvoelämää viettänyt, jopa Pohjolan Herkuleeksikin kutsuttu, Väkevä Paroni vapaaherra Otto Fleming on asunut Trapin kiinteistössä. Kuulun voimamiehen muistokivi on läheisellä hautausmaalla.

Wordpress ei ole niin hyvä...

WordPress on suosittu sisällönhallintajärjestelmä. Ja mielestäni se on liian suosittu. Vaikka sitä mainostetaan käyttäjäystävällisenä ohjelmana, jota ei-ammattilaiset voivat helposti käyttää, en ole vielä tavannut asiakasta, joka ei WordPressiä kokisi haastavaksi, riippumatta siitä, kuinka hyvin häntä on konsultoitu.

Konstantin [Nikkari Raccoonboxista] on auttanut meitä nettisivujen kanssa tärkeällä hetkellä juuri ennen erittäin kiireistä kesäkautta. Nyt kun sivusto on hyvässä kunnossa, voimme ylpeänä esitellä sitä asiakkaille. Kiitos myös TableAgent-varausjärjestelmästä. Siitä on ollut paljon hyötyä!
Elsa Kalludra, Ravintola Trappi

Ravintola Trappilla oli ongelmia WordPressin kanssa. Sivuston niin kutsuttu "helppo" sivunrakennuslisäosa oli vanhentunut ja vaikea käyttää. Se oli vaikeaa jopa minulle! Ja usko pois, olen rakentanut tusinoittain WordPress-sivustoja! Kuvittele, ettet ole koskaan käyttänyt WordPressiä, ja löydät itsesi nyt sadan painikkeen edessä, joista yksikään ei anna ymmärrettävää palautetta esimerkiksi kansi- tai bannerikuvien muuttamisesta. Yleensä en halua suositella WordPressiä asiakkaalleni. Neuvon ottamaan WordPressin käyttöön vain niissä tapauksissa, joissa sivun ainoana tavoitteena on toimia blogina, kuten konstantin.fi. Kokemukseni mukaan nykyaikaiset web-suunnittelujärjestelmät, kuten Publii, Jekyll ja Wix, tarjoavat nopeampia ja tehokkaampia vaihtoehtoja WordPressille. Ne käyttävät uusinta teknologiaa ja ovat aidosti käyttäjäystävällisiä. WordPress on kuin lähettäisi elefantin peuranmetsästykseen mäyräkoiran sijaan. Elefantti saa työnsä tehtyä, mutta kalliilla hinnalla, hitaalla nopeudella ja tehden suurta vahinkoa metsälle.

TableAgent ja lintu

TableAgent on tehokas ravintoloitsijoiden varausjärjestelmä, joka sisältää reaaliaikaisen varauksen, mukautettavat pöytäkartat ja asiakashallintaominaisuudet. Se käyttää automaattisia muistutuksia, tukee hyvää asiakaskokemusta ja vähentää varausten unohtamista. Mikä parasta, se on ilmainen alusta, näin tehden siitä kiehtovan vaihtoehdon ravintoloitsijalle. Raccoonbox asensi tällaisen järjestelmän Ravintola Trappin verkkosivuille. Asennus ei ole vaikeaa. Raccoonbox voi ottaa TableAgentin käyttöön yhdessä tai kahdessa päivässä. Tämä aika sisältää sekä asennuksen että opastuksen.

A person is using TableAgent reservation system of Restaurant Trappi website.

Ja luvattu s√∂p√∂ lintu? Miss√§ on?! ‚ÄĒ T√Ą√ĄLL√Ą! Pieni s√∂p√∂l√§inen p√∂ll√§hti kuvaan, kun kuvasin j√§√§tel√∂√§ uuteen j√§lkiruokamenuun (lis√§√§ Raccoonboxin graafisesta suunnittelusta). Onko j√§√§tel√∂n√§lk√§? Tule Ravintola Trappiin!

Tehdäänkö herkullista ravintolan web-suunnittelua? Kyllä!